ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Πριονίζουν την καρέκλα του Κυριάκου

Δυο πρώην πρωθυπουργοί της Ν.Δ. φρόντισαν χτες να δείξουν στη Βουλή τη δυσαρέσκειά τους προς τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο μεν Αντώνης Σαμαράς, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, φέρεται να είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους: «Σήμερα ο Τσίπρας τον μάσησε και τον έφτυσε». Ο δε Κώστας Καραμανλής, περίπου ένα λεπτό αφότου ξεκίνησε τη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σηκώθηκε και βγήκε από την αίθουσα.
Αυτά τα δυο επεισόδια συνιστούν ουσιαστικά την «κορυφή του παγόβουνου». Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται και πληθύνονται οι δημόσιες αλλά και παρασκηνιακές διεργασίες κατά τις οποίες οι διαφορετικές.. «φατρίες» της Ν.Δ. οργανώνονται, με επακόλουθο την ευθεία αμφισβήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι αιτίες σαφείς: δημοσκοπική «κόπωση» και κάμψη της Ν.Δ., αδυναμία να παραχθεί αντιπολιτευτικός λόγος στην κυβέρνηση, σοβαρές παλινωδίες στο επικοινωνιακό σκέλος της πολιτικής αντιπαράθεσης.
- από ρεπορτάζ του Γ. Πετρόπουλου στην ΕφΣυν