ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

4.424.722 επισκέπτες για το News 24/7

Ο Οκτώβριος έκλεισε με θεαματικό ρεκόρ επισκεψιμότητας για το ειδησεογραφικό site News 24/7 σημειώνοντας 4.424.722* UB (Unique Browsers) και 39.086.087* pageviews. Το ειδησεογραφικό brand της 24MEDIA κατέγραψε την καλύτερη επίδοση της 10ετούς του πορείας, με αύξηση 37% σε μοναδικούς χρήστες και 26% σε θεάσεις σελίδων σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο. O Editorial Director του News 24/7, Στέφανος Τζανάκης, δήλωσε “Η ανοδική πορεία του News 24/7 μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον στόχο μας για ενημέρωση με ταχύτητα, εγκυρότητα και σωστή δημοσιογραφική προσέγγιση”..
****
Οι αθλητικοί συντάκτες της ΕΡΤ Βαγγέλης Ιωάννου και Τάσος Πακλατζής διακρίθηκαν στα δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ για το 2017 για τη συνέντευξη του Νίκου Γκάλη (ΕΡΤ1) και την έρευνα με τίτλο: «Άρης – τα χρόνια της εσωστρέφειας» (ΕΡΤ3) αντιστοίχως στην κατηγορία
«Τηλεόραση». Η απονομή των βραβείων θα γίνει στη διάρκεια ειδικής τελετής για την απονομή βραβείων όλων των κατηγοριών τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, στις 12:00, στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.
****
Φάγαμε την καμήλα και μας έμεινε μόνο η ουρά… Η κλασική αυτή ελληνική παροιμία ισχύει στην περίπτωση της «Ελληνοφρένειας», της οποίας ο χρόνος εμφάνισης στις τηλεοπτικές οθόνες μετρά αντίστροφα. Μερικά χιλιόμετρα από την κορυφή του Υμηττού, γήινοι… μάλλον, συντελεστές, προετοιμάζουν την αλλαγή ταυτότητας της εκπομπής. Στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής, η «Ελληνοφρένεια», φέτος, θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη στις 23:00.