ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Χρωστάει και στον μανάβη!..

Επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαλλαγεί από τα χρέη τής Πολυμετοτοχικότητας (συνεργασία επιφανών φίλων της ομάδας), αλλά βούλιαξε σε μεγαλύτερα και πλέον οι κίνδυνοι –και η έκθεση του κύρους του– έρχονται από παντού. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος της ΠΑΕ μετά την αποχώρηση του Αλαφούζου, απαιτούνται μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου για άμεσες ανάγκες του συλλόγου τέσσερα εκατομμύρια, ωστόσο τα χρήματα που πρέπει να βρεθούν έως το τέλος τής περιόδου για να αποφευχθεί η ολική καταστροφή τού ιστορικού συλλόγου (μη αδειοδότηση..
για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη) είναι 17 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά και πάλι η συνέχεια θα έχει μεγάλες οικονομικές απατήσεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» (ιδιοκτησίας Σαββίδη, με τον οποίο οι σχέσεις του Αλαφούζου έχουν γίνει από φιλικές, άκρως εχθρικές), ο Παναθηναϊκός χρωστάει ακόμα και στην εταιρία «Καλαφάτης» που εμπορεύεται φρούτα και κηπευτικά από την κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη. Το χρέος ανέρχεται σε έξι χιλιάδες ευρώ!
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport ΕΔΩ