ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Μικροπολιτικά μερεμέτια

Δημοσιογραφική επιτυχία της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ η συνέντευξη της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζας Μέι όπου αφού ευχαριστεί τους έλληνες μετανάστες, αναφέρει πως δεν θέλει να φύγει κανένας Ελληνας από τη χώρα της και καλεί την ΕΕ να είναι πρακτική στις διαπραγματεύσεις για το BREXIT.
Βέβαια για ΤΑ ΝΕΑ η συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο δεν ήταν τόσο σημαντική αφού, όπως σχολίασε χθες ο Μικροπολιτικός, την ωρα της κοινής συνέντευξης στον Κήπο «λίγα μέτρα πιο πέρα γίνονταν μερεμέτια για τον καλλωπισμό του οικήματος και του περιβάλλοντος χώρου»... Kηπουροί, λέει, δούλευαν στα παρτέρια και τον κήπο του Λευκού Οίκου, ενώ εργάτες άσπριζαν τις..
κολόνες της περίφραξης και τα παράθυρα έξω από την αίθουσα Τύπου, στο πίσω μέρος του Οβάλ Γραφείου.
Διαβάστε το σχόλιο του Μικροπολιτικού για το... ασήμαντο γεγονός της συνάντησης Τσίπρα - Τραμπ:
Μερεμέτια στον Κήπο
Μπορεί στην κυβέρνηση να ανέδειξαν σε μείζον γεγονός τη συνάντηση Τσίπρα - Τραμπ, όμως στον Λευκό Οίκο η Τρίτη ήταν μια συνηθισμένη μέρα. Τόσο συνηθισμένη που οι αμερικανοί δημοσιογράφοι ρωτούσαν τον πρόεδρό τους για το Obamacare και άλλα ζητήματα της εσωτερικής επικαιρότητας των ΗΠΑ, ενώ ακόμη και λίγα μέτρα πιο πέρα από τον αμερικανό πρόεδρο και τον έλληνα Πρωθυπουργό υπήρχε οργασμός εργασιών για τον καλλωπισμό του οικήματος και του περιβάλλοντος χώρου: κηπουροί δούλευαν στα παρτέρια και τον κήπο του Λευκού Οίκου, ενώ εργάτες είχαν πάρει το... πινέλο και άσπρισαν τις κολόνες της περίφραξης και τα παράθυρα έξω από την αίθουσα Τύπου, στο πίσω μέρος του Οβάλ Γραφείου.
Ο Τραμπ πάντως μπήκε στον πειρασμό και στο τέλος της συνέντευξης Τύπου σχολίασε πως ο Κήπος των Ρόδων είναι ένα πολύ όμορφο και περιποιημένο μέρος. «Τόσο πολύ που αρέσει ακόμη και στους δημοσιογράφους» είπε, συνεχίζοντας με αυτό τον περίεργο τρόπο τη βεντέτα που έχει ανοίξει από την προεκλογική περίοδο.