ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Και επίσημα Σπυράκη - Ζούλας στην επικοινωνία της ΝΔ

Ο Κικίλιας τομεάρχης Αμυνας στη θέση του Αδωνη

H πολιτική επικοινωνία ήταν πάντα ο αδύναμος κρίκος στον κομματικό μηχανισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι «αρρυθμίες» στον τομέα της επικοινωνίας έχουν πλήξει τη δημόσια εικόνα του προέδρου της ΝΔ και έτσι σήμερα ανακοινώθηκαν οι αλλαγές (που όλοι τις γνώριζαν) στο επικοινωνιακό επιτελείο Μητσοτάκη.
Με απόφαση, λοιπόν, του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με αναπληρωτές την Σοφία Ζαχαράκη, τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Νίκο Ρωμανό και τον Σπύρο Σταυρίδη.
Διευθυντής γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος..
Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει αναπληρώτρια διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.
Αναπληρωτής διευθυντής γραφείου Τύπου για θέματα περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει..
ο Γιώργος Κοντογιάννης.Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιαςαναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

ΥΓ H Μαρία Σπυράκη έγραψε στα social media: Ο Kyriakos Mitsotakis με τιμά με την επιλογή του να με ορίσει εκπρόσωπο της Παράταξης. Υπόσχομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε η Πατρίδα μας να έχει τη θέση που της αξίζει. Αξίζουμε καλύτερα!