ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Οι «αστέρες» του ΣΚΑΪ και οι πιτσιρικάδες των 300 ευρώ

Νομίζω ότι είναι κανιβαλισμός η επίθεση σε πιτσιρικάδες των 300 ευρώ που δουλεύουν σε κάποια site, επειδή δουλεύουν σήμερα.
Η σύγκριση δε με πρωτοκλασάτους του ΣΚΑΪ είναι απολύτως άστοχη. Αυτά τα παιδιά έχουν επί χρόνια αγνοηθεί και αφεθεί στη μοίρα τους, δεν έχουν συνδικαλιστική εκπροσώπηση και παραμένουν ασφαλισμένοι (αν είναι ασφαλισμένοι) στο ΙΚΑ. Δεν έχουν ενταχθεί ποτέ στα δημοσιογραφικά ταμεία και το μόνο που έχουν είναι μια υπόσχεση ότι ΘΑ ενταχθούν με το νέο σχέδιο (το οποίο είναι προς το παρόν νεφελώδες για το ποιο είναι).
Το έχω πει πολλές φορές και το ξαναλέω. Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον ότι δεν συμμετέχει σε μια απεργία ενός Σωματείου, του οποίου δεν είναι μέλος, όχι με δική του ευθύνη...Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον ότι δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για τη σωτηρία ενός Ταμείου, στο οποίο δεν είναι ασφαλισμένος. Δεν γίνεται να εξισώνεις τις ευθύνες ενός καλοπληρωμένου εργοδοτικού με έναν είλωτα, που δεν έχει καμία συνδικαλιστική κάλυψη, δεν έχει εκπρόσωπο, είναι μόνος του απέναντι στο θηρίο.
- από το fb του Δημήτρη Σούλτα