ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

To dna των Γερμανών

Το dna δεν περιέχει ούτε φασισμό ούτε δημοκρατία. Περιέχει 4 αζωτούχες βάσεις οι οποίες συγκροτούνται σε δύο κλωνάρια που συμπλέκονται σε διπλή έλικα.
Όσο είμαστε εμείς φτιαγμένοι για τα ωραία και τα μεγάλα, τόσο είναι κι οι Γερμανοί για το ναζισμό, οι Εβραίοι για τη φιλοχρηματία, κοκ. Μη λεμε στερεοτυπικές αστειότητες. Αλλά επειδή υπήρξε κι ο Λαμάρκ, ας αναρωτηθούμε μήπως υπάρχει όντως μια κληρονομικότητα σε επίκτητα χαρακτηριστικά. Σε αυτη την περιπτωση όμως μη βαυκαλιζεστε. Γιατί αν υποτεθεί ότι οι Γερμανοί κληρονομησαν λαμαρκιανά τη ναζιστική προδιάθεση, εμείς δεν..
κληρονομήσαμε τον Περικλή αλλά το ραγιαδισμό και τον Αρτέμη Μάτσα.
Οπότε ας κληρονομήσουμε στα παιδιά μας τον πόθο της ελεύθερης σκέψης -δεκαδες χρόνια πρίν περιέγραψε τον τρόπο ο Μπ.Ρασσελ- κι ο κάθε λογής ναζισμός θα λουφάζει.
- από το fb του δημοσιογράφου Νίκου Μάστορα

Και ένα υστερόγραφο από το fb Δ. Τσίρκα:
Μην απελπίζεστε ακόμη από τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα βγάλει η ψηφοφορία για πρόεδρο της Κεντροαριστεράς, μήπως και αλλάξει το κλίμα στην Ευρώπη.