ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Tι αλλάζει στην ΕΡΤ - Νέες εκπομπές, νέα πρόσωπα

Φθινοπωρινή αντεπίθεση

Κάθε πρωί η ενημέρωση ξεκινάει με την ΕΡΤ
Από τις αρχές Οκτωβρίου και κάθε ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 μας μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.
Συγκεκριμένα, από τις 05.45 έως και τις 10.00 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολάλη μεταφέρουν τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας, σε μια ενημερωτική ζώνη που περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και το πρωινό μεγάλο δελτίο ειδήσεων.
Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν στις 10.00 ο Νίκος Μερτζάνης,..
η Μάριον Μιχελιδάκη και ο Κώστας Λασκαράτος, για να παραδώσουν στο δελτίο ειδήσεων των 12.00.
Στις 15.00 θα μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και αμέσως μετά, από τις16.00 έως και τις 18.00 ακολουθεί ενημερωτική εκπομπή με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και συμπαρουσιαστή έκπληξη. Μαζί τους στο στούντιο σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.
Το δελτίο καιρού για τους αγρότες επιστρέφει στην οθόνη της ΕΡΤ1 κάθε απόγευμα στις 18.15, μετά το απογευματινό δελτίο Ειδήσεων στις 18.00.
Ανανεωμένο, πολυθεματικό και όπως πάντα αξιόπιστο, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 κάθε βράδυ στις 20.55.
Πριν από το κεντρικό δελτίο, προγραμματίζεται 15λεπτη σατιρική εκπομπή, με τα πιο γνωστά ονόματα ηθοποιών που διακρίνονται για το καυστικό τους χιούμορ. Μέχρι την έναρξη της εκπομπής, η ΕΡΤ1 θα μεταδίδει καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο τη δημοφιλή σειρά «Έξι αδελφές».
Βραδινή ενημέρωση στην ΕΡΤ2
Μετά από χρόνια επιστρέφει στην ΕΡΤ2 το βραδινό δελτίο Ειδήσεων στις 23.00.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας που πέρασε, οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής και το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας που έρχεται, στο ωριαίο, τελευταίο δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ.
Ανανέωση εκπομπών
Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ, δόθηκε το «πράσινο φως» για τη συνέχιση των επιτυχημένων εκπομπών
· ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ
· ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
· Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ
· ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
· ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
· 28 ΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗ
· ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
 Εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα ανακοινωθούν οι νέες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς και οι νέοι κύκλοι εκπομπών και προγραμμάτων που μεταδόθηκαν πέρσι από την ΕΡΤ.