ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

"ΤROΦΙΜΑ Greek Goods" από την Λώρη Κέζα

Aναζητεί παραγωγούς πιστοποιημένων προϊόντων από όλη την Ελλάδα

Η δημοσιογράφος Λώρη Κέζα που έφυγε πριν από λίγους μήνες για να εγκατασταθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά, προχωρά σε κάτι τελείως διαφορετικό στην επαγγελματική της ζωή: εμπόριο τροφίμων, εισαγωγές και εξαγωγές μεταξύ Καναδά και Ελλάδας. «Αναζητώ παραγωγούς τυποποιημένων, πιστοποιημένων προϊόντων από όλη την Ελλάδα» γράφει η ίδια στο fb. Μαλιστα κάνει μαθήματα που αφορούν τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης και παρακολουθεί σεμινάρια που αφορούν τον κλάδο της εμπορίας τροφίμων.  Η γεννημένη στον.. Καναδά Λώρη Κέζα μιλώντας στο greekpost.ca για το νέο εγχείρημα της αναφέρει μεταξύ άλλων:
** Έκλεισε ένας δημιουργικός και ευχάριστος κύκλος 25 ετών σε επάγγελμα που μου άρεσε πολύ, στη χώρα όπου μεγάλωσα. Επιστρέφοντας στη γενέτειρά μου ήθελα κάτι καινούργιο. Η δημοσιογραφία με το εμπόριο έχουν κοινά χαρακτηριστικά, τη συνεχή επαφή με διαφορετικά άτομα, την εγρήγορση, τη διαπραγμάτευση. Αναζητούσα τι ήθελε ένα αναγνωστικό κοινό, τώρα ψάχνω τι θέλει ο καταναλωτής.
** Υπάρχει τεράστια ανάγκη για νόστιμα και υγιεινά προϊόντα και οι Καναδοί είναι πολύ ανοιχτοί σε νέες γεύσεις. Στην Ελλάδα δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο τυχεροί είμαστε στη διατροφή μας. Η ποικιλία και η ποιότητα είναι μια καθημερινότητα στο τραπέζι μας. Οι πρώτες ύλες είναι αξιοζήλευτες και καταγράφεται μεγάλη ανάπτυξη σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα σε μια μεγάλη αγορά. Ανοίγω μια πόρτα στους παραγωγούς που θέλουν να επεκταθούν σε νέες αγορές.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ: Κέλλυ Ματαθία-Κόβο
** Υπάρχει ζήτηση για λάδι, ελιές και μέλι. Καταγράφεται επίσης ενδιαφέρον για τα γλυκά του κουταλιού, τα παστέλια, τα λουκούμια, για τα βότανα, και γενικότερα για είδη χωρίς γλουτένη. Μιλάμε πάντα για τυποποιημένα και πιστοποιημένα προϊόντα. Για αρχή θα αποφύγω τα είδη ψυγείου.
** Ολα τα προϊόντα θα κυκλοφορούν όλα με την κοινή επωνυμία TROΦIMA. Αυτό είναι μονόδρομος καθώς είναι αδύνατον να στηρίξω 20 διαφορετικές ετικέτες σε μια αγορά όπου διατίθενται χιλιάδες διαφορετικές μάρκες. Τα μηνύματα ως τώρα είναι πολύ θετικά και τα ελληνικά διατροφικά είδη περισσότερο από καλοδεχούμενα..