ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Real FM: 11 ώρες οι ακροατές στον αέρα να μιλάνε ατελείωτα

Το νέο πρόγραμμα του Real FM παρουσιάζει -πραγματικά- ενδιαφέρον. Δεν είναι μόνο τα νέα πρόσωπα και οι μετακινήσεις αλλά και κάποιες δομικές αλλαγές. Μένει να δούμε αν θα αποδειχθούν πετυχημένες.
Όπως παράδειγμα η μετακόμιση του Κωνσταντίνου Λαβίθη σε άλλη ώρα. Ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της μεταμεσονύχτιας ζώνης κάνει ένα πείραμα και ξεκινά την εκπομπή του στις 8 το βράδυ. Είναι κάτι το καινούργιο για το ραδιόφωνο και ήδη το Ανεμολόγιο μετράει αντιδράσεις.
Επίσης ο Real FM μετατρέπει το μισό σχεδόν καθημερινό του πρόγραμμα σε ραδιόφωνο των..
 ακροατών. Ακροατές στον αέρα ο Λαβίθης (4 ώρες), ακροατές ο Μάνος -«Αγρυπνος»- Τσιλιμίδης τις νύχτες (5 ώρες), ακροατές και ο Γιώργος Γεωργίου το απόγευμα (2 ώρες). Συνολικά δηλαδή 11 ώρες να βγαίνουν οι ακροατές στον αέρα και να λένε το μακρύ και το κοντό τους.
Οπως είπαμε το φετινό πρόγραμμα του σταθμού είναι άκρως ενδιαφέρον έτσι όπως στήθηκε. Ειδικά όταν γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Real Group. Σαν να έκανε μετεγγραφές ουσίας μοιάζει, όπως σωστές φαίνονται και οι εσωτερικές μετακινήσεις.
Μεγάλο στοίχημα αποτελεί φυσικά και το πρωινό του, αν θα δέσει το ντουέτο Λυριτζή και Καμπουράκη. Ο Ψάλτης είναι δύναμη, ο Χατζηνικολάου επίσης, το δίδυμο μόνο αποτελεί ερωτηματικό. Ο Νιφλής μοιάζει με μπάλωμα αλλά μόνο αυτό δεν είναι, άλλωστε δεν νομίζουμε να είχε μπει ποτέ καλύτερος εκείνη την ώρα στους 97.8. Η Ελληνοφρένεια είναι αξεπέραστη και ο Στραβελάκης ιδανικός για ειδήσεις (όχι για εκπομπή).
Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων. Προβλέπουμε πως θα ξανακερδίσει με ευκολία την πρωτιά που έχασε για έναν μήνα το καλοκαίρι.
- από το e-tetradio