ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ψάχνουν τον Σαββίδη οι εργαζόμενοι του MEGA

Στην τελευταία τους γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι του MEGA αποφάσισαν, εκπρόσωποι τους να συναντήσουν τους μετόχους του σταθμού και να προσπαθήσουν να αποσπάσουν απαντήσεις και δεσμεύσεις, τόσο για τις προθέσεις τους σε σχέση με την τύχη του καναλιού όσο φυσικά και για τα δεδουλευμένα τους.
Έτσι λοιπόν στις 7 Σεπτεμβρίου η επιτροπή των εργαζομένων που είχε ψηφίσει η γενική συνέλευση συνάντησε τον βασικό μέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος φέρεται να τους είπε ότι «Δεν θα αφήσω να κλείσει το MEGA».  Ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει και plan B σε περίπτωση που δεν προλάβει ο σταθμός το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Παράλληλα όμως γίνονται κινήσεις ώστε η ίδια επιτροπή να συναντήσει και τους άλλους.. δυο μετόχους του καναλιού τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να διαμορφώσουν μια σφαιρική εικόνα για τις προθέσεις τους.
Και κάπου εδώ προέκυψε ένα διαδικαστικό προβληματάκι που τείνει να εξελιχθεί σε γρίφο καθώς οι εργαζόμενοι του σταθμού δεν μπορούν να βρουν τον έτερο μέτοχο Ιβάν Σαββίδη!
Με λίγα λόγια δεν ξέρουν σε ποιο τηλέφωνο να καλέσουν ώστε να κλείσουν ραντεβού μαζί του! Μοιραία λοιπόν απευθύνθηκαν στον δικηγόρο Νικόλαο Ανδρικόπουλο που εκπροσώπησε την εταιρία Dimera (ιδιοκτησίας Σαββίδη) στη γενική συνέλευση των μετόχων του MEGA στις 17 Αυγούστου.
Παρόλα αυτά όμως οι επαφές με το γραφείο του γνωστού δικηγόρου δεν έχουν αποφέρει κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα, αφού δεν έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο νούμερο κινητού ή σταθερού, εντός ή εκτός Ελλάδας που θα τους ανοίξει την πόρτα για ένα ραντεβού μαζί του!
- από το enimerosi24