ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

«Μαύρο» στον ραδιοσταθμό Βήμα FM

 Τους έκοψαν το ρεύμα

«Μαύρο» στο σήμα του ραδιοσταθμού ΒΗΜΑ FM σήμερα τα ξημερώματα μετά την διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω απλήρωτων λογαριασμών. Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) καταγγέλλει ότι οι φύλακες του κτιριού στη Μιχαλακοπούλου 80  δεν άφηναν τους τεχνικούς να διορθώσουν όσο γινόταν την κατάσταση χάνοντας πολύτιμο χρόνο και παραπέμποντάς τους στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Στο σκοτάδι οι απλήρωτοι τεχνικοί-μοναδικοί εργαζόμενοι στο κτίριο προσπαθούν να συντηρήσουν τον υπερσύγχρονο και μεγάλης αξίας εξοπλισμό του ραδιοσταθμού σε ακατάλληλες συνθήκες.. υγιεινής και χωρίς ρεύμα. Ενημερώνουμε το μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Μαρινάκη πως δεν φεύγουμε από το χώρο εργασίας μας και απαιτούμε να εμφανιστεί επιτέλους και να δώσει λύση στα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΤΕΡ.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που έχει τίτλο «Έργα και ημέρες του Μαρινάκη στο ΒΗΜΑ FM 99,5» αναφέρει:
"Αίσχος! Την αδιαφορία και την αναλγησία της έδειξε για μια ακόμα φορά η «ALTER EGO Μ.Μ.Ε. Α.Ε.» του Βαγγέλη Μαρινάκη, μεγαλομέτοχος εταιρεία του «ΒΗΜΑ FM». Αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενους του ραδιοσταθμού εδώ και πολλούς μήνες θεώρησε σωστό να αφήσει και απλήρωτους τους  λογαριασμούς του ρεύματος με αποτέλεσμα, έπειτα και από τη διακοπή της ρευματοδότησης χθες το μεσημέρι, οι γεννήτριες του σταθμού να μην αντέξουν και να διακοπεί το σήμα του ΒΗΜΑ FM σήμερα τα ξημερώματα, ενώ οι φύλακες του κτιρίου δεν άφηναν τους τεχνικούς να διορθώσουν όσο γινόταν την κατάσταση χάνοντας πολύτιμο χρόνο παραπέμποντάς τους στην Alter Ego.
Η σκληρή και ύποπτη στάση της εργοδότριας εταιρίας είναι η αιτία που στους ραδιοφωνικούς δέκτες μας δεν ακούγεται ο BHMA FM. Είναι πρωτοφανές μεγαλομέτοχος τέτοιου βεληνεκούς να βυθίζει δημόσια συχνότητα στο σκοτάδι και να την αφήνει να καταρρεύσει αδιαφορώντας για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία χιλιάδων ακροατών του σταθμού. Είναι ξεκάθαρο σε όλους πλέον γιατί «βγήκε μπροστά». Για να ρίξει μαύρο στην ενημέρωση, για να εξαφανίσει ένα μεγάλο ειδησεογραφικό ραδιόφωνο, για να φιμώσει τη φωνή του BHMA FM 99,5. Ζήλεψε φαίνεται τη δόξα του μπαταχτσή προηγούμενου ιδιοκτήτη του σταθμού.
Στο σκοτάδι οι απλήρωτοι τεχνικοί-μοναδικοί εργαζόμενοι στο κτίριο προσπαθούν να συντηρήσουν τον υπερσύγχρονο και μεγάλης αξίας εξοπλισμό του ραδιοσταθμού σε ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής και χωρίς ρεύμα. Ενημερώνουμε το μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Μαρινάκη πως δεν φεύγουμε από το χώρο εργασίας μας και απαιτούμε να εμφανιστεί επιτέλους και να δώσει λύση στα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε.
Απαιτούμε από τους αρμόδιους φορείς, τις ανεξάρτητες αρχές και την Κυβέρνηση να ασχοληθούν με το ζήτημα και να δώσουν λύση στα δίκαια αιτήματά μας για αποπληρωμή των δεδουλευμένων μας και για τη συνέχεια των θέσεων εργασίας μας.
Λέμε ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"