ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Διαλέξτε κύριε Αδωνι Γεωργιάδη αν είστε fake ή fail

Το κάνει κατά λάθος, λόγω επιπολαιότητας; Ή, μήπως, επίτηδες λόγω σκοπιμότητας; Όποια και αν είναι η απάντηση, το γεγονός παραμένει ένα: Τα fake news του Αδωνι Γεωργιάδη αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.Στην τελευταία περίοδο να περιοριστούμε μόνο και βρίσκουμε ένα σωρό fake news από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Fake news που ανεβάζει -κυρίως- στο Twitter, που τα λέει στην τηλεόραση, που τα φέρνει ακόμα και στη Βουλή!
Τα παραδείγματα πάρα πολλά. Ο Αδωνις έκανε retweet ένα βίντεο από το... Πουέρτο Ρίκο στο οποίο φαίνονται κάποιοι έμποροι ναρκωτικών να πυροβολούν ένα «βαποράκι» και το παρουσίασε ως βίντεο από τη Βενεζουέλα,..
ότι πρόκειται για οπαδούς του Μαδούρο που σκότωσαν κάποιον ψηφοφόρο της αντιπολίτευσης.
Λίγο μετά προχώρησε σε ένα φωτομοντάζ με ανύπαρκτη δήλωση Τσίπρα. Παραδέχτηκε μάλιστα πως την έκανε ο ίδιος τη λαθροχειρία!
Στη συνέχεια προσπάθησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά να παρουσιάσει ως  στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ένα μέλος του ΔΣ της εταιρίας με το ναυάγιο στη Σαλαμίνα. Οταν βγήκε ο κακομοίρης ο άνθρωπος να πει πως δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και πως τον βρίζει η μισή Ελλάδα μετά από όσα του καταλόγισε ο κύριος αντιπρόεδρος, αναγκάστηκε ο Αδωνις να ζητήσει (μισή) συγγνώμη.
Προχθές ο κ. Γεωργιάδης ανακάλυψε μία διάταξη του κανονισμού του υπουργικού συμβουλίου που απαγορεύει στους υπουργούς να παίζουν στο καζίνο. Κανείς δεν έχει βρει ποτέ τέτοια διάταξη, ούτε καν οι αρχαιολόγοι.
Τελευταίο κρούσμα αυτό με το ζεϊμπέκικο Κουρουμπλή, σε υποτιθέμενο πάρτι του εφοπλιστή της Αγίας Ζώνης που... αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά. Ήταν τόσο χοντροκομμένο το ψέμα που εξαϋλώθηκε γρήγορα. Αλλά ο κ. Γεωργιάδης πρόλαβε και το κατέθεσε στη Βουλή!
Θυμάστε τη μόνιμη λεζάντα (με υπογραφή Χρήστου Τεγόπουλου), στην Ελευθεροτυπία, την εποχή του σκανδάλου Κοσκωτά: «Απατεώνας ή βλαξ;» ρωτούσε.

Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)