ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Σε άλλους χιλιάρικα και σε άλλους περικοπές

«Στόχος μας είναι να πετύχουμε την αλλαγή και την διαρκή προσαρμογή των εφημερίδων στις νέες συνθήκες της αγοράς της ενημέρωσης, να ανταποκριθούμε στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες και προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού και το Βήμα και.. τα Νέα να βρίσκονται στην κορυφή της δημοσιογραφικής ποιότητας και της κυκλοφορίας, στοχεύοντας όμως και στην οικονομική βιωσιμότητά τους».
Τα παραπάνω έλεγε στους εργαζόμενους του Βήματος, των Νέων καθώς και των ψηφιακών μέσων του ομίλου Alter Ego, την περασμένη Πέμπτη ο Bαγγέλης Μαρινάκης και μοίραζε χιλιάρικα καθώς - σύμφωνα με το enimerosi24- τους ανακοίνωσε ότι η προκαταβολή που είχαν εισπράξει πριν 10 ημέρες, δεν θα υπολογιστεί στη.. μισθοδοσία, αλλά όπως χαρακτηριστικά τους είπε «Είναι δώρο από μένα»!..(δείτε ΕΔΩ)
Την ίδια ώρα στην άλλη εφημερίδα του, την «Ελευθερία του Τύπου», η διοίκηση προχωρούσε ξανά -μετά τις πρόσφατες μειώσεις και απολύσεις- σε νέες περικοπές μισθών που σε καποιες περιπτώσεις έφτασαν μέχρι και 50%. Οι διοικούντες μάλιστα για να χρυσώσουν το χαπι είπαν σε κάποιους συντάκτες ότι μπορούν να γράφουν και να στέλνουν τα κείμενά τους με mail.από το σπίτι τους ή από τη δεύτερη δουλειά τους, όσοι έχουν από αυτή.