ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Κακίες...

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Αφροδίτης Γραμμέλη: Ήμουν στο τσακ να κινηθώ νομικά

Ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζεται να επανέλθει στους τηλεοπτικούς δέκτες με το night show του και ανακοινώνει τους συνεργάτες του. Ένας από αυτούς είναι και η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, που στο παρελθόν είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον παρουσιαστή.
Η τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε εναντίον της στη δική της εκπομπή στο «Ε» ενθυμούμενη όσα είχε πει για την ίδια αποκαλύπτοντας ότι ήταν έτοιμη να κινηθεί νομικά.
 «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει βγάλει μεγαλύτερη κακία για μένα σε έντυπο από την Αφροδίτη Γραμμέλη! Είναι ότι χειρότερο έχω διαβάσει!.. Άλλο άποψη, άλλο κριτική. Έχουν γράψει για μένα σκληρές κριτικές, αλλά ήταν καθαρά επαγγελματικές. Αυτό που έχει γράψει η Αφροδίτη Γραμμέλη, μια γυναίκα να σχολιάζει μια άλλη γυναίκα τόσο άσχημα, για τη μύτη της, για το στήθος της, για τον τρόπο που μιλάει… Δεν με έκρινε ως επαγγελματία, με έκρινε για την προσωπικότητά μου. Αυτό το έχει κάνει μόνο σε μένα τόσο άσχημα. Ήμουν στο τσακ μέχρι και νομικά να πάω, μία περίοδο. Αλλά λέω εντάξει, μπορεί να την είχε επηρεάσει το τότε γραφείο τύπου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
- από το aixmi