ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Τρούπωσε ο Μπάμπης

Πρεμιέρα για τη νέα ραδιοφωνική σεζόν έκανε σήμερα ο Δημήτρης Μανιάτης στο Ραδιόφωνο 24/7. Στην εκπομπή του ο κομισάριος είχε καλεσμένο και τον Θανάση Μαυρίδη του Liberal ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση (δείτε ΕΔΩ) πως θα προχωρήσει στην έκδοση ημερήσιου πολιτικοοικονομικού φύλλου με το όνομα Φιλελεύθερος.
****
Το καλοκαίρι τέλειωσε για τους ραδιοφωνατζήδες και επιτέλους μαζεύονται. Αρχή νέας σεζόν και για τον Κώστα Γιαννακίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Best Radio 92,6 που θα διαμορφώνει συνειδήσεις καθημερινά 12:00 με 14:00.
****
Με τον Νίκο Μπογιόπουλο θα κάνει εκπομπή τελικά ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που..
προστέθηκε στο δυναμικό του Real fm. Η αιφνίδια(;) αποχώρηση του Μανώλη Κοττάκη από τον σταθμό του Χατζηνικολάου για το Ραδιόφωνο 24/7 άνοιξε την πόρτα για τον Παπαπαναγιώτου που... τρούπωσε. Τους ακούσαμε το απόγευμα της Δευτέρας και παραδόξως, σε πρώτη φάση φάνηκε να «δένουν» μεταξύ τους.
****
Πολλές οι καραμπόλες από την μετακίνηση στελεχών της 24Media (Μάνος Χωριανόπουλος κλπ) προς τα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη, δηλαδή προς το συγκρότημα του Πήγασου (Εθνος, Ημερησία κλπ). Μια από αυτές η μετακίνηση της δηοσιογράφου Ματίνας Ηρειώτου από το σάιτ του Πρώτου Θέματος προς τον όμιλο του Δημήτρη Μάρη και στο News247.gr.