ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η πρωινή πίκρα του Χατζηνικολάου

Το πρωί της Δευτέρας ήταν για τον Νίκο Χατζηνικολάου μία από εκείνες της ημέρες που ξυπνάει μέσα του ο αθλητικός συντάκτης, σπρώχνει τον πολιτικό σχολιαστή και του παίρνει το μικρόφωνο. Φυσικά, για να κάνει σχόλιο σχετικά με το ντέρμπι της προτεραίας και για την ήττα του Ολυμπιακού με 3-2 από την ΑΕΚ. Η οποία ήττα σύμφωνα με τον Χατζηνικολάου, και όσα είπε στην εκπομπή του στον Real fm, ήταν ανεπίτρεπτη με τον τρόπο που ήρθε. Όταν νικάς 2-0 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χάσεις, σχολίασε. Και έριξε την ευθύνη στον Χάσι, o οποίος έπρεπε μετά το 2-0 να στήσει έτσι την ομάδα (πώς δηλαδή;) για να κρατήσει το προβάδισμα, σχολίασε. Άντε να δεχτεί ένα, άντε δύο, αλλά τρία; αναρωτήθηκε.
Και επειδή κάποιος ακροατής του την έπεσε,.. διευκρίνισε ότι δεν εννοούσε ότι υπάρχει νόμος όταν είπε πως απαγορεύεται να χάσει από 2-0, αλλά ότι θα έπρεπε να είχαν γίνει οι κατάλληλες αποτρεπτικές κινήσεις.
Και έδωσε μια ακόμα διευκρίνιση (που προφανώς δεν χρειαζόταν). Ότι δηλ. μιλάει με την πίκρα του οπαδού, του φιλάθλου…
- από το harddog-sport (διαβάστε ΕΔΩ και την «κακία» του μπλογκ)