ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τι γυρεύει ο πρώην διευθυντής στο γραφείο του Μητσοτάκη;

Πρώην διευθυντής μεγάλης καθημερινής εφημερίδας που πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησία, εσχάτως έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς!
Μάλιστα προχθές Τρίτη εθεάθη στο γραφείο του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. Επειδή όμως η πολιτική με την έννοια της προσωπικής ανάμειξης είναι ένα σπορ που δεν ταιριάζει στο προφίλ του, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα δεν αποκλείουν η συζήτηση να αφορούσε την ανάθεση ρόλου στο επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου ή ενδεχομένως και κάτι άλλο, άγνωστο προς το παρόν!
Πάντως από την ημέρα που η προηγούμενη ιδιοκτησία της εφημερίδας τον αποδέσμευσε από τα..
  καθήκοντα του διευθυντή, ασχολείται με τη διοργάνωση διαφόρων events (πολιτικού – βεβαίως, βεβαίως, χαρακτήρα). Ενδεικτικά την περασμένη άνοιξη λέγεται ότι είχε την ευθύνη για την επιτυχημένη διοργάνωση οικονομικού φόρουμ σε έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς τόπους (ομφαλός της γης χαρακτηρίζεται), παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και δεκάδων προσωπικοτήτων που συζήτησαν θέματα που απασχολούν την πορεία του κόσμου, της Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας.
- από το enimerosi24