ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Στο πλευρό του Δημήτρη Καμαρινόπουλου

Ανακοίνωση Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ):

Μετά από 5 χρόνια εκδικάζεται την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στο Πλημμελειοδικείο Πειραιά η μήνυση κατά του πρώην προέδρου της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλου από  ανθρώπους της  διοίκηση του Πειραϊκού Δημοτικού ραδιοσταθμού «Κανάλι 1». Συγκεκριμένα η Διοίκηση του ραδιοσταθμού στην ανεπιτυχή προσπάθειά της για το σπάσιμο της απεργίας και την παρεμπόδιση της νόμιμης συνδικαλιστικής δράσης της ΕΤΕΡ μήνυσε για τη συνδικαλιστική του δράση το Δημήτρη Καμαρινόπουλο ο οποίος ήταν στις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού στο πλάι των  τεχνικών που βρίσκονταν σε απεργία ζητώντας τα δεδουλευμένα τους καθώς.. και να σταματήσει το σχέδιο απολύσεων , οι οποίοι και τελεσίδικα κέρδισαν την ακυρότητα της απόλυσής τους έπειτα από σχετική εφετειακή απόφαση.
Κανένας δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη νόμιμη συνδικαλιστική δράση της ΕΤΕΡ καθώς και την προάσπιση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Είναι καθήκον όλων μας να είμαστε εκεί για να υπερασπιστούμε το συμφέρον της εργατικής τάξης απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία η οποία τα χρόνια των μνημονίων γιγαντώθηκε και αποτελεί πλέον καθεστώς. Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας αλλά και κάθε εργαζόμενο του Κλάδου, τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες, τις Συλλογικότητες να δώσουν το παρόν στηρίζοντας το Δημήτρη Καμαρινόπουλο.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 09.00 π.μ. ΣΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ