ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Πως ο Τραγάκης «έκαψε» την υποψηφιότητα του γιού του

Τον έκοψε ο Κυριάκος...

«Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές - θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης». Aυτό δήλωνε, μιλώντας στα Παραπολιτικά και στη Σάσα Σταμάτη, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις και άγριο τρολάρισμα στα social media.
«Την Β’ Πειραιώς ο Γ. Τραγάκης την αφήνει κληρονομιά στον γιο του γιατί είναι ιδιοκτησία του και μάλλον πληρώνει τρελό ΕΝΦΙΑ» σχολίασε (μεταξύ πολλών άλλων) η Ελενα Ακρίτα στο fb.
Αποτέλεσμα ήταν από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, να εκδοθεί η ακόλουθη ανακοίνωση:..
«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».
Κάποιοι σχολίασαν ότι με αυτό τον τρόπο ο Μητσοτάκης βρήκε ευκαιρία να στείλει μήνυμα σε Ντόρα και Κώστα Μπακογιάννη...