ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Η Σαχλοαριστερά του Στέφανου Κασιμάτη

Μετάθεση ημερομηνίας της εκλογής ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, για τον Φεβρουάριο ζητά η Vodafone απαιτώντας παράλληλα περίπου 1 εκατ. ευρώ για την κάλυψη του κόστους της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Αυτό γνωστοποίησε με επιστολή του προς τους υποψήφιους ο επικεφαλής της επιτροπής πιστοποίησης της διαδικασίας Ν. Αλιβιζάτος.
Για την Κεντροαριστερά και την κωλυσιεργεία στις διαδικασίες έγραψε ένα παντελώς απαξιωτικό σχόλιο ο Στέφανος Κασιμάτης στην στήλη του στην Καθημερινή υπό τον τίτλο "Σαχλοαριστερά". Αναλυτικά:
"Χθες ήταν η, υποτίθεται, κρίσιμη συνάντηση των εκπροσώπων των υποψηφίων με.. την επιτροπή Αλιβιζάτου. Που κατέληξαν ή αν κατέληξαν κάπου, δεν γνωρίζω. Ούτε και έχει σημασία. Ακόμη δεν ξέρουν πώς θα βρουν τις 800.000 ευρώ για το κόστος της ψηφοφορίας, συνεπώςε, όπου κι αν καταλήξουν, θα είναι κάπου στα σύννεφα, στη δική τους Νεφελοκοκκυγία. Πολύ σωστά, λοιπόν, φίλος αποφάσισε να λέει στο εξής Σαχλοαριστερά την Κεντροαριστερά. Καθιερώνω τον όρο, αφού μάλιστα μου παραχωρήθηκαν τα δικαιώματα..."