ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Στην Πάτρα Ολες οι ΑΕΚ του κόσμου

Η παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στην Πάτρα, με πολλές εκπλήξεις…
Παρουσία όλου του αθλητικού κόσμου της Αχαΐας, πρώην αθλητών και παραγόντων ιστορικών σωματείων του Νομού, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φίλων του αθλητισμού και του πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, η παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Αγγελίδη.
Το βιβλίο θα προλογίσουν οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Χριστόπουλος και Γιώργος Αναστασόπουλος και ο δικηγόρος Φίλιππος Καραμούζης.
Έχουν ετοιμαστεί ειδικά αφιερώματαμε ιστορικό περιεχόμενο, φωτογραφίες, και βίντεο σε..
γιγαντοθόνη από την μέχρι σήμερα πορεία της ΑΕΚ Πατρών, του Μέγα Δικέφαλου Πατρών, του Δικέφαλου Πατρών (μπάσκετ) και της ΑΕ Αιγίου.
Το παρόν θα δώσουν σπουδαίες προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία στον Αχαϊκό αθλητισμό και περικλείονται στο βιβλίο, το οποίο αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού.
Ο Νίκος Αγγελίδης, φέρνει στο φως μέσα από το βιβλίο του, την ύπαρξη 302 ομάδων με έμβλημα τον δικέφαλο αετό, σε όλο τον κόσμο!
Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, η 4η κατά σειρά μετά την Αθήνα, τον Πύργο και το Καππαδοκικό Καρδίτσας θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Σπίτι Πολιτισμού του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων, Φωκαίας 26, στα Προσφυγικά.