ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Μπέρδεμα με την έκδοση της εφημερίδας του Θ. Μαυρίδη

 Διστακτικός εμφανίζεται ο Θανάσης Μαυρίδης του liberal απέναντι στο εγχείρημα της έκδοσης της ημερήσιας εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που έχει ήδη προαναγγείλει. Κι αυτό διότι κατά την αναζήτηση επενδυτών -ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους- συνάντησε αντιδράσεις του στιλ «δεν ανακατεύομαι με τα media», «είσαι τρελός, δεν θα μας πάρεις μαζί σου», «που πας να μπλέξεις», «καλύτερα να ανοίξω σκυλάδικο», «ξέρω κι άλλους τρόπους για να προκαλέσω την μαφία» (διαβάστε ΕΔΩ).
Tώρα όπως γράφει το enimerosi24 ο Θανάσης Μαυρίδης και οι συνεργάτες του θα χρειαστούν περίπου ενάμιση μήνα για την έκδοση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που έχουν εξαγγείλει.. Συγκεκριμένα το enimerosi24 αναφέρει:
Το νέο φύλλο σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει – εκτός απροόπτου, στις 2 Νοεμβρίου. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η απόφαση για τη συγκεκριμένη ημέρα, δεδομένου ότι το φύλλο – όπως αποκαλύψαμε πρόσφατα, θα κυκλοφορεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και η 2α Νοεμβρίου είναι ημέρα Πέμπτη!
Αντί δηλαδή να επιλεγεί η πρώτη Δευτέρα του Νοεμβρίου για να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένα το πρώτο 5νθήμερο, χωρίς να μεσολαβήσει το κενό του Σαββατοκύριακου… επελέγη – αν δεν αλλάξει φυσικά η απόφαση, να εκδοθεί πρώτα για δύο ημέρες!