ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

«Άναψε το φιτίλι» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Το κλίμα στο «τριφύλλι» μετά τα συνεχιζόμενα αρνητικά αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα βαρύ με μερίδα οπαδών να επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση Αλαφούζου. Διαδικτυακή παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τις παροτρύνσεις οπαδών του ΠΑΟ.
Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Κέρκυρα, η «κουβέντα» στο Instagram του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού ΠΑΟ «άναψε» για τα καλά. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» κάλεσαν το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ και εκείνος απάντησε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο..
«Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα..», έγραψε χαρακτηριστικά.
Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Μανωλιουδάκης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Παναθηναϊκό εδώ και τρεις μήνες, όταν ο πρώτος είχε εκφράσει το όραμα του για το «PAO Foundation».
Επί της ουσίας, μπορεί να έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Δευτέρας η πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για εμπλοκή στα του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά οι ζυμώσεις και οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.
- από το efsyn.gr