ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

«Το μαγαζί δεν τον θέλει»

Ο τσαμπουκάς του Λιάγκα για τον Μπογδάνο

AΠΟ ΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ θα ξεκινήσει το συμμάζεμα στην ΕΡΤ ο Γιώργος Θαλασσινός, που 'εχει σηκώσει τα μανίκια και έχει πιάσει σκούπα και φαράσι. Οχι ότι υποφέρει σφοδρα το ραδιόφωνο το κρατικό, αλλά λίγο κατσαβίδιασμα το χρειάζεται για να πάρει μπρος. Και να ξαναμπεί επίσης στις μετρήσεις χρειάζεται, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο. (Και η ΕΡΤ3 δεν θα ήταν κακό να μετρηθεί. Εχω μια αίσθηση ότι από τα Τέμπη και επάνω σκίζει και την αγαπάνε.)
***
ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ μιλάμε για Ραδιομέγαρο, να σημειώσω ότι ο νέος αναπληρωτής διευθυντής..
σύμβουλος πέτυχε να τσιτώσει μια χορηγία στοιχηματική από τα 60 χιλιάρικα που ήταν πέρσι στα 360 χιλιάρικα φέτος. Χωρίς πολλά μαγικά αλλά με ολίγη διάθεση για συννενόηση. (Και για το πρόγραμμα υπήρξε μια πρόοδος, οπου θα συμπτυχθούν οι πέντε επιτροπές σε μια. Μπας και ξεκολλήσει επιτελους το πράγμα.)
***
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ αναρωτιέστε, δεν πέρασε ο τσαμπουκάς του Λιάγκα για τον Μπογδάνο. Πίεσε όσο μπορούσε ο δόλιος, αλλά αυτή την εποχή δεν περνάει ο λόγος του στο Μαρούσι. («Το μαγαζί δεν τον θέλει», ακούστηκε στους διαδρόμους και κάπου εκεί έληξε το θέμα.)
***
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, ρε φίλε, έκλεισε η «Ελευθεροτυπία», που είχε το κοπυράιτ του εσωκομματικού καβγά, και καρφώνονται τώρα μεταξύ τους στον ΔΟΛ. Ετσι όπως πάει, σε λίγο θα γιαουρτώνονται και στους διαδρόμους!

- από τη στήλη MEDIA PRO του Χρήστου Ξανθάκη στην κυριακάτικη εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ