ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκέντρωση - ενημέρωση για τον ΕΔΟΕΑΠ

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, στις 12 στην ΕΣΗΕΑ

Για πρώτη φορά η αντιπολίτευση σε ΕΣΗΕΑ και ΕΔΟΕΑΠ καλεί από κοινού σε συγκέντρωση ενημέρωσης για τον ΕΔΟΕΑΠ τα μέλη της Ένωσης και ασφαλισμένους στον Οργανισμό υγεία ςκαι περίθαλψης.
Η συγκέντρωση την οποία καλούν οι Γιάννης Αγγέλης από την Πρωτοβουλία για την Ανατροπή, Νανά Νταουντάκη από Μαχόμενους δημοσιογράφους, Δημήτρης Τσαλαπάτης από Επαγγελματίες δημοσιογράφους, Πόπη Χριστοδουλίδου και Κώστας Ντελέζος από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και Πάνος Σκουτέρης από το ΔΣ της ΕΠΗΕΑ (ΔΙΚΤΥΟ), γίνεται την Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Στο μήνυμα τους γράφουν:
Με στόχο την ενημέρωση των μελών/μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται και αφορούν την τύχη του ταμείου μας,..
την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ καλούμε σε συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ. Το ταμείο μας είναι η ζωή μας και η επιβίωσή του με τους καλύτερους όρους μας αφορά όλους.
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ

- από το μπλογκ της Ανασυγκρότησης