ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αθωωτική απόφαση για το Δημήτρη Καμαρινόπουλο

Πανηγυρικά αθώος κρίθηκε από το Πλημμελειοδικείο Πειραιά ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) Δημήτρης Καμαρινόπουλος.
Με σύμφωνη γνώμη Πρόεδρος και Εισαγγελέας του δικαστηρίου απέρριψαν τις κατηγορίες των ανθρώπων της διοίκησης του Πειραϊκού Δημοτικού ραδιοσταθμού «Κανάλι 1» για τα αδικήματα της απειλής, εξύβρισης, συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης.
Κατά την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε το νόμιμο της δράσης του Δημήτρη Καμαρινόπουλου στην προσπάθεια αποτροπής λειτουργίας απεργοσπαστικού μηχανισμού.. από μεριάς της διοίκησης σε νόμιμη απεργιακή κινητοποίηση των τεχνικών-μελών της ΕΤΕΡ στο συγκεκριμένο ραδιοσταθμό. Η ΕΤΕΡ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
Δεν θα σταματήσουμε να διαμηνύουμε πως κανένας δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη νόμιμη συνδικαλιστική δράση της ΕΤΕΡ καθώς και την προάσπιση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας, τους συναδέλφους του κλάδου και τα σωματεία που παρευρέθησαν στη διαδικασία καθώς και το νομικό μας σύμβουλο Κώστα Προίσκο.