ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Τουλάχιστον ο Σόιμπλε κατάλαβε με ποιον μιλούσε;

Αδωνις: Θα σκάσουν από τη ζήλια τους οι «γαλάζιοι»

Ενα... photo bombing έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην Ανγκελα Μέρκελ και κατάφερε με αυτό να εμφανιστεί σε φωτογραφία με τη γερμανίδα καγκελάριο σε προεκλογική συγκέντρωση του χριστιανοδημοκρατικού CDU.
Ο Αδωνις βρέθηκε στη Γερμανία κατόπιν πρόσκλησης του αντιπροέδρου του CDU Μίκαελ Φουξ και φέρεται να συνομίλησε για λίγα λεπτά (ο ίδιος δηλώνει ότι συνομίλησε επί 20 λεπτά) με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την... Ελλάδα και για τις εκλογές στη Γερμανία.
Μια συνάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ με τη σιδηρά καγκελάριο και με τον Σόιμπλε έχει βεβαίως ενδιαφέρον έστω κι αν έγινε στο πλαίσιο μιας προεκλογικής εκστρατείας και κράτησε..
λίγα λεπτά. Ετσι ρώτησα τον Αδωνι τι του είπε και τι είπε αυτός στην κυρία Μέρκελ και ιδού ο διάλογος που ακολούθησε: «Δεν σου λέω τίποτα...». «Γιατί;» τον ρώτησα. «Δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ΝΔ; Δεν τους αρέσουν όλα αυτά. Αν σου πω τι μου είπε ο Σόιμπλε, θα σκάσουν όλοι από τη ζήλια τους». Ασε, πρόσθεσε γελώντας, ότι θα υπάρξει και πρόβλημα με τον αρχηγό του κόμματος, τη στιγμή που ο Αδωνις κατάφερε να συνομιλήσει με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε και όχι εκείνος.
Και έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο από τη Γερμανία όπου βρισκόταν την Τρίτη. Λίγο προτού κλείσει το τηλέφωνο πρόλαβα και τον ρώτησα: «Τουλάχιστον ο Σόιμπλε σε αναγνώρισε; Κατάλαβε με ποιον μιλούσε επί 20 λεπτά;». Η απάντησή του ήταν μεν βιαστική, αλλά ενδεικτική της απόφασής του για... ομερτά: «Εσύ τι λες; Βεβαίως και με ήξερε!».
- από τον Βηματοδότη

Δείτε και το πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας»: