ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σρόιτερ: Το καλό είναι ότι δεν με μουτζώνουν στο δρόμο

«Στο κομμάτι της ενημέρωσης ο κόσμος είναι δύσπιστος και αγριεμένος -ίσως και δικαιολογημένα σε έναν βαθμό- είναι λογικό ο κόσμος να σε αντιμετωπίζει δύσπιστα. Εγώ εισπράττω θετικό κλίμα. Καταλαβαίνεις έτσι ότι κάτι κάνεις καλά. Το καλό είναι ότι με χαιρετάνε στον δρόμο και δεν με μουτζώνουν». Αυτά έλεγε στην εκπομπή Happy Day ο Αντώνης Σρόιτερ που φέτος δεν θα έχει τον Χατζηνικολάου απέναντί του... 
***
Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που θα ξαναπροβάλεται στις 8 το βράδυ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού: «Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κάνει.. πρεμιέρα πιο ανανεωμένο από ποτέ, σε επίπεδο περιεχομένου, σκηνικού και γραφικών, για να μας μεταφέρει καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με εγκυρότητα, ήθος και αξιοπιστία».
***
Η ψυχαγωγική εκπομπή R.O.D.E.O, θα αποτελει το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή πριν από το καλοκαίρι μεταδιδόταν κάθε απόγευμα στις 5, μετά το δίωρο για το Survivor με την Ελεωνόρα Μελέτη, ξεκινά τη νέα της πορεία τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα. Στην παρουσίαση θα είναι ξανά ο Βαγγέλης Περρής, η Αθηναϊς Νέγκα και η Άννα Μαρία Βέλλη.
 ***
Βολεύτηκε και αυτή. Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου που από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 15:00,  θα παρουσιάζει το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Μαζί με το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα παρουσιάζει στο ωριαίας διάρκειας δελτίο, την επικαιρότητα σε όλες τις πτυχές της.  Επίσης από τη Δευτέρα, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 19:55, αλλάζει «πρόσωπο» με νέο σκηνικό, νέα σήματα και νέα γραφικά».