ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακάτικη ή καθημερινή;

Ούτε Κυριακάτικο ούτε ακριβώς και καθημερινό φύλλο θα είναι ο «Φιλελεύθερος» – σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, που ετοιμάζεται να εκδώσει η ομάδα του σάιτ liberal υπό τον Θανάση Μαυρίδη.
Εσχάτως λοιπόν ακούγεται ότι οι συνθήκες της οικονομίας και πιο συγκεκριμένα η κατάσταση στο χώρο του Τύπου αναγκάζει τους υποψήφιους εκδότες να ξανα μελετήσουν τα δεδομένα ως προς τη συχνότητα που θα κυκλοφορεί το νέο φύλλο… Και δεν αποκλείεται η έκδοση της νέας εφημερίδας να κρεμιέται στα περίπτερα από Δευτέρα εως Παρασκευή. Αποφεύγοντας για ευνόητους λόγους τις άκρως ανταγωνιστικές.. αγορές της Κυριακής και του Σαββάτου.
Βεβαίως όταν πρόκειται για επένδυση και μάλιστα επιπέδου έκδοσης εφημερίδας όλα ειναι σχετικά για το ποια αγορά είναι πιο φιλόξενη, πιο ανταγωνιστική ή τελείως ναρκοπέδιο!
Πάντως όσες εκδοτικές προσπάθειες άνθισαν φέτος, μόνο οι Κυριακάτικες εκδόσεις κατάφεραν να κρατηθούν σε αντίθεση με τα ημερήσια φύλλα που τα περισσότερα ανεστάλησαν και τα υπόλοιπα παραπαίουν κυκλοφοριακά.
- από το enimerosi24