ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Εκκαθαρίσεων συνέχεια στον αθλητικό ραδιοσταθμό του ΣΚΑΪ

Νέες απολύσεις και παραιτήσεις στο γενικό... «ξεσκαρτάρισμα» που επιχειρείται στο προσωπικό του αθλητικού ραδιοσταθμού του ομίλου ΣΚΑΪ, Σπορ FM 94.6. Ετσι εκτός προγράμματος βρίσκεται και η Έλενα Κρεμλίδου, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του προφίλ της στο facebook, η οποία έκανε εκπομπές μαζί με τον Βαγγέλη Περρή και τη Μαρία Ζαφειράτου καθημερινά 7-10 το πρωί -προερχόταν από το τηλεοπτικό «Ό,τι να' ναι» των Βουλαρίνου-Νικολάου.
Τα ίδια δυστυχώς και με τον Ανδρέα Μορφόπουλο, εκφωνητή των πολιτικών δελτίων ειδήσεων του Σπορ FM που καταργήθηκαν από την περασμένη εβδομάδα, για να αντικατασταθούν από εκείνα του ΣΚΑΪ 100.3.
Ειδικά για την τελευταία περίπτωση, υπήρξαν αντιδράσεις από εργαζόμενους εντός αλλά και.. εκτός της συχνότητας. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο του Μπάμπη Χριστόγλου, παραγωγού και μετόχου στον Σπορ FM 94.6, ο οποίος έγραψε στα social media πως «Ανδρέα (σ.σ. Μορφόπουλος) όποιος αποφάσισε για αυτό δεν ξέρει τι θα πει Σπορ φμ».
Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο Γιάννης Τσαούσης, μέσα από το Fight Club, λέγοντας πως «γενικώς για τους ανθρώπους σε πολλά επαγγέλματα, σίγουρα στη δημοσιογραφία που είναι ένα επάγγελμα κακοψυχιάς, το μεγαλύτερο παράσημο που μπορείς να πάρεις είναι τα καλά λόγια των συναδέλφων σου. Κι ευτυχώς ο Ανδρέας Μορφόπουλος έχει πάρει πολλά τέτοια».
- πηγή: e-tetradio