ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Μπάσκετ και γερμανικές εκλογές στην ΕΡΤ

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 19.00 ώρα Ελλάδας με ειδική εκπομπή η ΕΡΤ1 θα παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στη Γερμανία.Τι θα δείξουν τα πρώτα exit polls; Θα επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις; Με ποιον θα συνεργαστεί η Άνγκελα Μέρκελ που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την Καγκελαρία;
Ζωντανές συνδέσεις με τα επιτελεία των μεγάλων κομμάτων, ανταποκρίσεις από τη γερμανική πρωτεύουσα και οι πρώτες δηλώσεις νικητών και χαμένων. Δημοσιογράφοι και ειδικοί στο στούντιο της ΕΡΤ, απεσταλμένοι και ανταποκριτές.. στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα σχολιάσουν τα γεγονότα και θα αναλύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Στην ΕΡΤ οι αγώνες μπάσκετ της Α1

Αποδεκτή από τον ΕΣΑΚΕ έγινε η πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης κι έτσι το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 για τη σεζόν 2017/2018 θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.
Οι αγώνες των 11 ομάδων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν κλείσει ξεχωριστή συμφωνία με την Cosmote TV) θα μεταδίδονται οριστικά από το κρατικό κανάλι, καθώς στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής «σφραγίστηκε» το deal, ενώ συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να υπάρξει εκπομπή που να μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, ενώ τουλάχιστον ένας από αυτούς θα έχει κάθε αγωνιστική τηλεοπτική κάλυψη.
Παράλληλα, εγκρίθηκε από τον ΕΣΑΚΕ και η χορηγία της Cosmote για τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος της Α1, με τα έσοδα που θα μπαίνουν να δίνουν μεγάλη οικονομική ανάσα στις ΚΑΕ.