ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Τα Νέα ενοχλήθηκαν...

Θα μπορούσε να το πει κανείς και «απολογητικό» το σημείωμα της εφημερίδας TA NEA που δημοσιεύτηκε στον Μικροπολιτικό στο φύλλο της Τρίτης. Kάποιοι θεωρούν όμως ότι έχει γραφεί και ως απάντηση, μεταξύ άλλων, και στα παράπονα - ενόχληση του τραγουδοποιού Φοίβου Δεληβοριά για τον τίτλο στη συνέντευξή του (δείτε ΕΔΩ). Διαβάστε τι γράφει το σχετικό σημείωμα των Νέων που θεωρεί πως για την εφημερίδα άξιος κριτής είναι μονάχα όχι ο Θεός αλλά οι αναγνώστες της (σωστό):
Τα ΝΕΑ ενοχλούν...
...Αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε. Να ενοχλούν την κυβέρνηση, να ενοχλούν το πολιτικό σύστημα, να ενοχλούν τους κάθε είδους παρατρεχάμενους και κολαούζους..
αυτού του συστήματος. Οι μόνοι που δεν θα έπρεπε να είναι δυσαρεστημένοι είναι οι «συνάδελφοι» δημοσιογράφοι που εργάζονται σε εφημερίδες και sites. Δεν τα είπε καλά στην συνέντευξη η υπουργός, δεν βάλατε τίτλο που να αρέσει στον τραγουδοποιό ο οποίος μετάνιωσε για όσα σας είπε, το πορτρέτο  της κυρίας αρχαιολόγου ήταν γραμμένο με κριτική άποψη που διαφέρει από τη δική μας. Ευχαριστούμε πολύ κύριοι «συνάδελφοι». Μας αρέσουν οι παρατηρήσεις αλλά -δυστυχώς- δεν διορθωνόμαστε. Θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε και το σύστημα και εσάς γιατί αυτό θέλουν οι αναγνώστες μας. Και γιατί εν τέλει αυτή είναι η δουλειά μας.
Αυτό το σημείωμα σε άλλες εποχές δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν να σκεφτεί κάποιος να το γράψει πόσο μάλλον να το δημοσιεύσει στην ιστορική εφημερίδα. Γιατί εκτός των άλλων ποτέ δεν γίνονταν, όπως ισχυρίζονται οι «συνάδελφοι», τόσες γκέλες. Στο κάτω κάτω είναι και θέμα πρεστίζ (καμιά σχέση με πετρελαιοκηλίδες) και δεν χρειάζεσαι να δίνεις εξηγήσεις με σημειώματα όπως το παραπάνω...