ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Οι γέφυρες στον Τσίπρα και η δυσαρέσκεια Πρετεντέρη

«Περίεργες συμπτώσεις. Ακόμη και στον αντιπολιτευόμενο Τύπο κυκλοφορούν τελευταία κάτι παράξενες αγιογραφίες του Πρωθυπουργού».
Ετσι ξεκινούσε το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στην τελευταία σελίδα των ΝΕΩΝ την Δευτέρα 18/9 και περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο διαβάσαμε ένα διαφωτιστικό κείμενο σχετικά με το ποιους εννοεί ο σχολιογράφος- αρθρογράφος της AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ.
Συγκεκριμένα στο enimerosi24 διαβάσαμε κείμενο - κουίζ, που έχει τον τίτλο "Εμφύλιος για τη γέφυρα Τσίπρα σε συγκρότημα Τύπου":
Έντονες αντιδράσεις εντός του οργανισμού για την προσέγγιση του πρωθυπουργού με..
τον διευθυντή και τη συνάντησή τους στο Μαξίμου…
Σε προηγούμενη ανάρτηση μας (ΕΔΩ) αναφερθήκαμε στην προσέγγιση διευθυντικού στελέχους αντιπολιτευόμενου στην κυβέρνηση μηντιακού ομίλου με τον Αλέξη Τσίπρα.
Καταρχάς από το ρεπορτάζ προέκυψε ότι τελικά δεν επρόκειτο για τηλεφωνική επαφή όπως ήταν η αρχική μας πληροφορία, αλλά για κατ’ιδίαν συνάντηση των δύο αντρών στο Μαξίμου στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.
Η συνάντηση, αλλά και η «ενισχυτική» αρθρογραφία του διευθυντή προς τον πρωθυπουργό, ενόχλησε όμως μεγαλοαστέρα του ομίλου ο οποίος έχει εδώ και 4-5 χρόνια στρατευθεί με φανατισμό εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και στην πιάτσα ακούγεται εντόνως ότι αποτελεί μυστικοσύμβουλο του προέδρου της ΝΔ. Ετσι ο μεγαλοαστέρας με δικό του άρθρο απάντησε στον διευθυντή του ομίλου (με τον οποίο είναι υποχρεωμένος να συνεργάζεται) κάνοντας λόγο για «παράξενους αγιογράφους» του Αλέξη Τσίπρα.
Το θέμα είναι βέβαια τι λέει για όλα αυτά η ιδιοκτησία του ομίλου. Οπως και να έχει είναι βέβαιο ότι υπάρχει ενδιαφέρουσα ουρά…