ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Εκπομπάρχες...

Ψαριανός και Τατσόπουλος να κάνουν εκπομπή με απλήρωτο τον κόσμο από δίπλα
Ευτυχώς που υπάρχει η ΕΤΕΡ και δίνει τέλος σε ερμαφρόδιτες καταστάσεις όπως αυτή των τελευταίων εβδομάδων στο Βήμα 99.5.
Μία πολιτική εκπομπή σχεδόν είχε κρατήσει μόνο ο σταθμός το τελευταίο διάστημα, ο Μάκης Προβατάς 9 με 12 τα πρωινά καλούσε τους Τατσόπουλο, Πάγκαλο και Ψαριανό να λένε τα δικά τους. Σε ένα ραδιόφωνο στο οποίο ο κόσμος παραμένει απλήρωτος εδώ και 10 μήνες. Σε ένα ραδιόφωνο στο οποίο η νέα του ιδιοκτησία (Μαρινάκης) παραμένει άφαντη (άφαντος) αφήνοντάς το στο έλεος του Θεού.
Δευτέρα και Τρίτη πάντως ακόμα και να ήθελαν να βγάλουν εκπομπή δεν θα μπορούσαν.. αφού η ΕΤΕΡ πήρε τα πράγματα στα χέρια της: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ σε έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα Κυριακή 10/9, αποφάσισε να στηρίξει και να συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ στο ραδιοσταθμό "Βήμα fm" για τη Δευτέρα 11/9 και την Τρίτη 12/9 από τις 08.00 έως και τις 14.00, με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων μισθών και επιδομάτων από την μεγαλομέτοχο ALTER EGO ΜΜΕ ΑΕ (συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη) που ξεπερνούν πλέον τους δέκα μήνες».
Αλλά το έχουμε, ειλικρινά, απορία: δεν ντρέπονταν οι Ψαριανός και Τατσόπουλος να παρουσιάζουν εκπομπή σε ένα ραδιόφωνο που ο κόσμος του ήταν απλήρωτος; Να πηγαίνουν αυτοί να κάνουν στην ουσία το κομμάτι τους ενώ ο κόσμος δίπλα να είναι μέσα στην αβεβαιότητα; Δεν τους ενοχλούσε έστω και λιγάκι;
- από το e-tetradio.gr