ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Οι επτά υποψήφιοι έγιναν δέκα

Η Φώφη Γεννηματά κατέθεσε και τυπικά στο γραφείο του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, μαζί με τις 1.000 υπογραφές που απαιτούνται, δηλώνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρε για την ενότητα και την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης παίρνει σάρκα και οστά.
«Η μεγάλη Κεντροαριστερά μπορεί να εγγυηθεί το τέλος της επιτροπείας και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Προτεραιότητές μας είναι η ανάπτυξη, οι δουλειές και η προστασία των αδύνατων. Η νέα Αλλαγή ξεκίνησε και είναι στα χέρια των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων», υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:
«Κατέθεσα μαζί και χίλιες αγωνίες και προσδοκίες νέων ανθρώπων που γεννήθηκαν μετά το '81..
Και μία δική μου δέσμευση. Να αγωνιστώ μαζί τους, για μια Ελλάδα με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, αξιοπρέπεια και περηφάνια για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Είμαι αισιόδοξη, όλοι μαζί μπορούμε».

Υποψήφιοι-έκπληξη


Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία αυξήθηκαν και οι υποψήφιοι καθώς, εκτός από την αναμενόμενη ανακοίνωση από τον Νίκο Ανδρουλάκη, στην Επιτροπή Αλιβιζάτου εμφανίστηκαν δύο νέοι υποψήφιοι.
Ο λόγος για τον πρώην πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κωνσταντίνο Γάτσιο και για τον Απόστολο Πόντα, επικεφαλής της ΕΔΕΜ.
Για τον Απόστολο Πόντα σημειώνεται ότι η κίνησή του είχε κατέβει στις εκλογές και είχε λάβει 70.000 ψήφους, ενώ συμμετέχει ως συνιστώσα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, οπότε εκτιμάται πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.
«Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιους άλλους να τη φέρουν»
Νωρίτερα και ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα. Ο ευρωβουλευτής, σε ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι η ήρθε η ώρα για αλλαγή σελίδας και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια.
«Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιους άλλους να τη φέρουν. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται αξιοπρέπεια και ευημερία. Κυρίως όμως χρειάζεται να θυμηθεί ότι το όνειρο μπορεί να σβήσει από τον ορίζοντα μας, την παρακμή και τη μιζέρια» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.
- πηγή: efsyn.gr
UPD  Ο επικοινωνιολόγος Δημήτρης Τζιώτης θα είναι κι αυτός υποψήφιος