ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Σούλτα - Φέρτα κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ράδιο 24/7

Η εκπομπή Σούλτα- Φέρτα είναι ένα κοινωνικοπολιτικοψυχαγωγικό ραδιοφωνικό show, που βλέπει την πολιτική με σοβαρότερο μάτι απ’ ότι την βλέπουν οι ίδιοι οι πολιτικοί, κάνει βουτιές στην κοινωνία χωρίς σωσίβιο και ασκεί ερασιτεχνική ψυχοθεραπεία μέσω γελώτων και δακρύων.
Ο Δημήτρης Σούλτας σκάβει στο Ραδιόφωνο 24/7 επί ένα δίωρο το λάκκο της επικαιρότητας με άμεσο κίνδυνο να πέσει ο ίδιος μέσα. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι εσωτερικός μετανάστης. Κατέβηκε στην Αθήνα το 1985 για να σπουδάσει οικονομικά, αλλά ευτυχώς και για τον ίδιο και για τη χώρα δεν άσκησε το επάγγελμα του οικονομολόγου ποτέ. Αντιθέτως υπέκυψε στα σαγηνευτικά νεύματα της δημοσιογραφίας κάπου στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και από τότε..
 γράφει σε εφημερίδες, περιοδικά και site, κάνει ραδιόφωνο, προετοιμάζει τηλεοπτικές εκπομπές και σερφάρει άλλοτε επί πληρωμή, άλλοτε λόγω εξάρτησης. Είναι άγαμος και δεν έχει παιδιά (απ’ όσο ξέρει). Σάββατο και Κυριακή ώρα 08:00 - 10:00---
****
Η 24 MEDIA και η Δέσμη Εκδοτική ανακοινώνουν την μεταξύ τους συνεργασία, που περιλαμβάνει επιλεγμένες προτάσεις από τον οδηγό πόλης της Αθήνας για το Ραδιόφωνο 24/7. Το Αθηνόραμα επιλέγει και παρουσιάζει για τους ακροατές του ραδιοφώνου, τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις και προτάσεις από όλο το φάσμα διασκέδασης, ψυχαγωγίας,  πολιτισμού και κουλτούρας του ελεύθερου χρόνου στην πόλη. Οι προτάσεις θα φιλοξενούνται ως ειδικό ένθετο στο πρόγραμμα του σταθμού σε όλες τις ζώνες από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα.
****
Η ΕΣΗΕΜ-Θ ενημερώνει τα μέλη της ότι, βάσει της αρχής που εφαρμόζει η παράταξη  «Ασύνταχτο Μέτωπο Αγώνα Δημοσιογράφων» για εναλλαγή των μελών της στη συνδικαλιστική εκπροσώπηση, έπειτα από διαδοχικές παραιτήσεις των Γιάννη Γκίρμπα, Μαρίνας Μεϊντάνη, Παναγιώτη Χαραλαμπίδη, την έδρα της εν λόγω παράταξης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κατέλαβε ο αναπληρωματικός κατά σειρά εκλογής Βαγγέλης Σπυριδωνίδης.  Επίσης, έπειτα από την παραίτηση της εργασιακής εκπροσώπου της ΕΡΤ-3, Άννας Ομηρίδου, τη θέση της κατέλαβε ο αναπληρωματικός κατά σειρά εκλογής Παναγιώτης Κάσαρης.