ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Λυριτζής - Καμπουράκης μαζί στον Real

Στο τρίωρο 7 με 10 το πρωί θα έχουν εκπομπή μαζί καθημερινά οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Καμπουράκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm. Το ανακοίνωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου γράφοντας στο fb: «Από 4 Σεπτεμβρίου κάθε πρωί - 7 με 10 - θα μας λένε μαζί καλημέρα από τον REAL FM ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Βασίλης Λυριτζής!». Το δίδυμο μάλλον θα παιξει και στην πρωινη ζώνη του «Εpsilon».
 ****
«Καμια σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν όσα γράφονται για ενασχόλησή μου με το κανάλι Ε». Αυτό έγραψε στην προσωπική του σελίδα..
στο Facebook ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος διαψεύδοντας τη φημολογία και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει εμπλοκή στον τηλεοπτικό σταθμό που ανήκει πλέον στον Ιβάν Σαββίδη.
****
Επιχειρηματίας και μέτοχος εταιρίας στην Καστοριά που εμπορεύεται γούνες, είναι πλέον η μία εκ των βασικών μετόχων του Mega (μαζί με Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη). Πρόκειται για την  Άννα Λεωνίδου (του Γιούρι) η οποία μέσω της κυπριακής εταιρίας Elenovo LTD ελέγχει πλέον απευθείας ποσοστό 19,63%, το οποίο της μεταβιβάσθηκε από την Dimera Media Investments  του Ιβάν Σαββίδη.
****
Yπενθυμίζεται ότι η η Dimera μεταβίβασε το 19,63% της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ στην κυπριακή εταιρία ELENOVO την οποία εκπροσωπεί η Άννα Λεωνίδου (του Γιούρι). Η ανάγκη για την μεταβίβαση φαίνεται να προέκυψε με την απόκτηση του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού "Ε" από την Dimera και στο πλαίσιο της απαγόρευσης που θέτει ο νόμος 3592 για την ιδιοκτησία των μέσων ενημέρωσης.
****
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο «απαγορεύεται η συγκέντρωση περισσότερων του ενός ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο) της αυτής μορφής. Ως συγκέντρωση στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης νοείται ο έλεγχος περισσότερων του ενός ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης της αυτής μορφής».

****
 Η Nova,  πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας  στην Ελλάδα, και η ΠΑΕ  ΠΑΟΚ, ανακοινώνουν την επίτευξη  συμφωνίας που αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη, σε Ελλάδα και εξωτερικό: 1) των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, 2) των εντός έδρας προκριματικών αγώνων για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, 3) των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.