ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Τα Νέα επιστρέφουν

«Τα Νέα επιστρέφουν... Ενημέρωση με τόλμη και αξιοπιστία. Από αυτό το Σάββατο και κάθε μέρα στα περίπτερα..».
Aυτό αναφέρεται σε βίντεο που βγήκε στην τηλεόραση και κυκλοφόρησε στα social media, και το οποίο γνωστοποιεί την επανακυκλοφορία της εφημερίδας του ιστορικού Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
«Τα Νέα» επιστρέφουν στα περίπτερα μετά τη χρεοκοπία του ΔΟΛ και την εξαγορά του από τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. 
Η εφημερίδα «Τα Νέα» όπως και το «Βήμα της Κυριακής», διέκοψαν τη λειτουργία τους την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο ΔΟΛ από τους διαχειριστές πέρασε στην «Αλτερ Εγκο» του Μαρινάκη με τους εργαζομένους να.. 
συνωστίζονται στο θυρωρείο της Μιχαλακοπούλου 80 για να υπογράφουν τις απολύσεις τους.
Από τους απολυμένους επαναπροσλήθηκαν περίπου τα 2/3 (έτσι λένε) με καινούργιες συμβάσεις και μειωμένους μισθούς. Επικεφαλής των δύο ιστορικών φυλλων παραμένουν - προς το παρόν- ο Αντώνης Καρακούσης στο ΒΗΜΑ και ο Παναγιώτης Λάμψιας στα ΝΕΑ.

ΥΓ «Ίδιες αξίες, ίδια εγκυρότητα, ίδια κουλτούρα, ίδιες αρχές. ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής είναι και πάλι εδώ, μαζί σας, στις 20 Αυγούστου!». Επιστρέφει και το ΒΗΜΑ.