ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Παρέλαση διευθυντών στο «νέο» Εθνος

Τώρα ακούγεται και το όνομα του Βασίλη Σκουρή

Ποιος θα είναι διευθυντής στη νέα εποχή του Εθνους; Μεχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο -κι όχι μόνο- τα ονόματα ουκ ολίγων υποψηφίων που προορίζονται για τη θέση του διευθυντή στην (έντυπη) «ναυαρχίδα» του ομίλου Σαββίδη... Εχουμε και λέμε:
- Θα αναλάβει τη διεύθυνση ο Στέφανος Τζανάκης, που ήταν παλιά στα Νέα και μετα πήγε στου Μπόμπολα και κατόπιν στην 24 media του Δημήτρη Μάρη; Λογικό ακούγεται... Και εφημεριδάς είναι και το Εθνος ξέρει και έμπιστος του Μάρη (που θα έχει το managment στην εφημερίδα) θεωρείται.Πάντως άνθρωποι που είναι κοντά στον δημοσιογράφο το διαψεύδουν...
- Και ο Νούλης Χατζηδημητρίου, από τη Θεσσαλονίκη που θεωρείται ο..
άνθρωπος- κλειδί δίπλα στον Σαββίδη; Ποιος ο ρόλος του; Το σίγουρο είναι ότι θα αναλάβει πόστο στη συμπρωτεύουσα αφού υπάρχει εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη για ισχυρό γραφείο Θεσσαλονίκης και ειδησεογραφία που κατά 30% τουλάχιστον θα αφορά τη Βόρεια Ελλάδα.
- Κάποιοι θεωρούν επικρατέστερο για τη θέση του διευθυντή στο νέο «Έθνους», τον Μάνο Χωριανόπουλο, στέλεχος της 24 Media και υπεύθυνο του news247.gr. Ομως ο έμπιστος συνεργάτης του Δ. Μάρη, δεν φαίνεται να έχει σχετική εμπειρία από εφημερίδες και κάποιοι τον θέλουν απλό σύμβουλο-τοποτηρητή.
- Και με τον τελευταίο διευθυντή του Έθνους επί Μπόμπολα, τον Μπάμπη Παπαδάκη, τι θα γίνει; Κι αυτός, λένε, θα μετέχει της διευθυντικής ομάδας, συνεπικουρούμενος από τον Βαγγέλη Δεληπέτρο, παλαιότερα συντάκτη της Ελευθεροτυπίας και σήμερα στέλεχος της 24 Media.
- Και με τον Βασίλη Σκουρή τι γίνεται; Εδω έγραψαν τα Παραπολιτικά ότι ο νυν διευθυντής σύνταξης και αρχισυντάκτης πολιτικού της Real News θα είναι διευθυντής στο «νέο» Εθνος.... Mάλιστα λέγεται ότι υπήρξε αίτημα από τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να αξιοποιηθεί ο Β. Σκουρής στην εφημερίδα του Σαββίδη.