ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ρεπορτάζ στον δρόμο

«Alpha Ρεπορτάζ»… στον δρόμο, εκεί που συμβαίνουν τα γεγονότα, την ώρα που συμβαίνουν, με τη ματιά των ρεπόρτερ του Alpha. Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, από τις 11:00 έως τις 12:30, η Ράνια Τζίμα και ο Σπύρος Λάμπρου συνεχίζουν το ρεπορτάζ και μέσα από το στούντιο. Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ εντός και εκτός συνόρων, ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις. Όλες οι εξελίξεις στην κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία. Σκηνοθεσία: Ν. Πετρόπουλος, αρχισυνταξία: Ηλ. Γαλαμανώλης
 ***
Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου αναλαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση της
ημέρας από τις 4 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 6 το πρωί στον ΣΚΑΪ. Ό,τι συμβαίνει..
την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό το μαθαίνετε «Σήμερα». Το νέο ξεκίνημα της ημέρας είναι γεμάτο ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και με τα πρόσωπα της επικαιρότητας να είναι οι πρωταγωνιστές. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου θα μας μεταφέρουν όλη την πρωινή ειδησεογραφία, αναλύοντας τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν.
***
Eπανακάμπτει ο Γιώργος Αυτιάς  μεθαύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το πρωί από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και θα πει την πρώτη καλημέρα της φετινής σεζόν… Ξεκινώντας ένα νέο τηλεοπτικό μαραθώνιο ενημέρωσης για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για την καθημερινότητα τους.
Οικονομία, φόροι, μισθοί, συντάξεις… ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με τα σημεία που εξελίσσονται τα γεγονότα…
***
Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έρχεται σήμερα Πέμπτη στις 21:45 ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Λίγες ημέρες πριν από τον καθοριστικό αγώνα με το Βέλγιο, η Ελλάδα υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Εσθονία, με μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μπορεί να της στοιχίσει ακριβά στην τελική ευθεία των European Qualifiers.
***
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την αναστολή της 48ωρης απεργίας την οποία είχαν κηρύξει για όλους τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς τύπου που εργάζονται στις εφημερίδες «1-2-Χ» και «1-2-Χ ΜΠΟΥΚ». Η απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με εκπρόσωπο των εφημερίδων και τη ρητή δέσμευση για την καταβολή των δεδουλευμένων και την ομαλοποίηση της μισθοδοσίας.