ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Το πρόσωπο - κλειδί δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη

Στο επόμενο στάδιο προχωρά το επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη μετά το κλείσιμο της συμφωνίας για την εξαγορά του Epsilon και την επίσημη ανακοίνωση ότι από τη Δευτέρα 21η Αυγούστου 2017, τέθηκε σε πλήρη ισχύ η συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD. Το επόμενο στάδιο αφορά την οργάνωση και το στήσιμο των Μέσων που έχουν περιέλθει στην κατοχή του ομογενούς επιχειρηματία, συμπεριλαμβανομένων και των εφημερίδων «Εθνος» και «Ημερησία».
Στη φάση αυτή κομβικό ρόλο στις εξελίξεις, σύμφωνα με πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου (Real), θα διαδραματίσει ο στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη και πρώην στέλεχος των.. εφημερίδων «Μακεδονια» και «Αγγελιοφορος», Νούλης Χατζηδημητρίου. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, όπως γράφει η Ανδρικοπούλου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη θα αναλάβει να αξιολογήσει δομές και πρόσωπα, αλλά και να εισηγηθεί πιθανές αλλαγές (κυρίως) στα έντυπα Μέσα του Σαββίδη αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.
Για την περίπτωση του «Εθνους» αλλά και των υπόλοιπων εντύπων, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, ισχύει η εντολή για ισχυρό γραφείο Θεσσαλονίκης και ειδησεογραφία που κατά 30% τουλάχιστον θα αφορά τη Βόρεια Ελλάδα. (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ)