ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Η Τσαπανίδου στη θέση του Λυριτζή

Επαφές, συζητήσεις και σενάρια

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμενα την Περασμένη Παρασκευή, η Πόπη Τσαπανίδου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Star ευχόμενη καλό καλοκαίρι χωρίς να ανανεώνει, ως είθισται, το ραντεβού της για το Σεπτέμβριο, αφήνοντας έτσι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά (δείτε ΕΔΩ). Κάποιοι είπαν πως η Τσαπανίδου έκλεισε τον κύκλο της στο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων και βάζει πλώρη για άλλες πολιτείες. Μερικοί είπαν πως κάνει χρήση της εθελουσίας ενώ πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ήδη συζητάει το ενεδεχόμενο να συμπράξει..
με το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου.
Μάλιστα όπως έγραψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου, στο ένθετο της Real Νews, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Λυριτζή και τη μετεγκατάσταση του ενημερωτικού τομέα του ΣΚΑΪ στο Star, συζητιεται το ενδεχόμενο η Τσαπανίδου να συμπράξει με τον Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του καναλιού του Ομίλου Αλαφούζου με τους Βαρδινογιάννηδες.

ΥΓ Προς το παρόν στη θέση Λυριτζή για το καλοκαίρι εναλλάσσονται διάφοροι δημοσιογράφοι του σταθμού. Ετσι μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου, τη σκυτάλη της παρτενέρ του Δημήτρη Οικονόμου στην παρουσίαση της “Πρώτης Γραμμής”πήρε η Μάιρα Μπάρμπα.