ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο Μάρης είναι ακόμα φιλοκυβερνητικός;

Μάλλον, κάποιοι έχουν μείνει λίγο πίσω. 
Έγραφαν το σαββατοκύριακο κάποιες μιντιακές στήλες ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης της 24Media "διατηρεί άριστες σχέσεις με το πρωθυπουργικό περιβάλλον".
Συμπλήρωναν δε ότι "το Μέγαρο Μαξίμου βλέπει με άκρως θετικό μάτι" την πρόθεση του επιχειρηματία να αγοράσει στον πλειστηριασμό τον "Πήγασο".   
Είναι τόσο σίγουροι για τις "άριστες σχέσεις"; Μήπως, πρέπει να..
ξανακάνουν ρεπορτάζ για αυτό;
***
Digea: Για την κονόμα, ρε γαμώτο!
«Οδικό χάρτη» ζητάει η Digea από την κυβέρνηση, για τη μετάβαση σε νέο σύστημα εκπομπής. Πρέπει, λέει, να ενημερωθούν οι καταναλωτές και οι έμποροι. Το νέο σύστημα σημαίνει νέους αποκωδικοποιητές και νέες συσκευές τηλεόρασης για 4 εκατομμύρια νοικοκυριά. Τρία χρόνια μόλις, μετά τους προηγούμενους αποκωδικοποιητές. 
Για την ενημέρωση κόπτεται η Digea; Μπα. Για την κονόμα, μόνο.
***
Χρηματοδότηση στα Δημοτικά ραδιόφωνα
Η κυβέρνηση άκουσε το αίτημα των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και των εργαζομένων τους.
Με ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο του υπ. Εσωτερικών για τους ΟΤΑ προωθείται η δυνατότητα χρηματοδότησης στα Δημοτικά ραδιόφωνα. Θα θεωρούνται στο εξής επιχειρήσεις «ειδικού σκοπού» και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα τους, αφού μπορούν να χρηματοδοτούνται από τους Δήμους. 
Θα σωθούν πολλοί σταθμοί από την απόφαση αυτή.

Σάτυρος / fmvoice