ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για την αθλιότητα Μπογδάνου

Υπ' ατμόν ο δημοσιογράφος - «Επρεπε ήδη να τα έχει μαζέψει» - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο ΣΚΑΪ «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος στη σημερινή του εκπομπή είπε πως "πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα" χτύπησαν τον Λουκά Παπαδήμο, αναφερόμενος στο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού.
«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού», τονίζει ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση και συνεχίζει:..
«Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».
Το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:
"Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.
Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΪ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης."



ΥΓ Ο ίδιος ο Μπογδάνος έγραψε στο fb: «Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν "πρώην σύντροφοι" του Τσίπρα». Μετά από αυτό ο ΣΚΑΪ "συμπλήρωσε την ανακοίνωσή του... Το πράγμα παίρνει και... ενδοκαναλιακή διάσταση με κάποιους να ισχυρίζονται πως ο Μπογδάνος είναι υπ΄ατμόν στο Φάληρο. Μάλιστα λένε πως ζητήθηκε η παραίτησή του αν και όπως ειπώθηκε, μετά το μεγαλοπρεπές άδειασμά του, «θα έπρεπε ήδη να είχε μαζέψει τα πράγματά του»...