ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

«Ο Μαρινάκης δεν επιζήτησε ποτέ και από κανέναν κάλυψη»

Τι απαντάει ο εφοπλιστής στον Πάνο Καμμένο

Λίγο μετά την κατάθεση στη Βουλή της πρότασης της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, ώστε να διερευνηθεί η εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor 1, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του έκανε λόγο για «απόπειρα αντιστροφής των ρόλων των ιδιοτήτων των κατηγορουμένων και υπόπτων σε καταγγέλλοντες» αναφέροντας πως «η ΝΔ έρχεται να ταυτιστεί πλήρως με τον επιχειρηματία (Μαρινάκη) και παίρνει γραμμή από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει».
Ο εφοπλιστής Β. Μαρινάκης απάντησε άμεσα με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει:
"Δεν υπάρχει πλέον διέξοδος στο αδιέξοδο που μόνος του δημιούργησε ο κ. Καμμένος, με τις δόλιες ενέργειές του. Οι αποκαλύψεις υπήρξαν συνταρακτικές, συντριπτικά αποδεικτικές.. εγκληματικής μεθόδευσης σε βάρος αθώου.
Περίτρανες είναι οι αποδείξεις ότι υπήρξε πρωταγωνιστής μιας σκευωρίας, την οργάνωση της οποίας ανέλαβε με τη σύμπραξη σημαιοφόρων του κιτρινισμού και για την εκτέλεσή της στρατολόγησε τον πρόθυμο καταχραστή της εξουσίας του, λιμενικό Χριστοφορίδη.
Αντλώντας γνώση από τον τρόπο της προσωπικής του λειτουργίας, αποδίδει σε άλλους ό,τι ο ίδιος πράττει. Δολοπλοκεί, απειλεί, συκοφαντεί προκλητικά και υποκρίνεται τον προστάτη της Δικαιοσύνης, την απόπειρα χειραγώγησης του έργου της οποίας, έχει ομολογήσει.
Ο Μαρινάκης δεν επιζήτησε ποτέ και από κανέναν κάλυψη. Των δικών σας εγκλημάτων, κ. Καμμένε, βιώνει την αποκάλυψη.
Οργανωμένο είναι το δικό σας έγκλημα, κ. Υπουργέ. Οι ενέργειές σας αποτελούν ανεπίτρεπτη, ομολογημένη και ωμή επέμβαση της εκτελεστικής στα έργα της δικαστικής εξουσίας. Αξιοπιστία πλέον δεν έχετε. Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα".

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου:
«Οι δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής και του οργανωμένου εγκλήματος με προμετωπίδα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης συγκαλύπτουν τη μεγαλύτερη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών των τελευταίων χρόνων. Συγχρόνως επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας στη Δικαιοσύνη, με διττό στόχο την ατιμωρησία υψηλά ιστάμενων προσώπων και την αποσταθεροποίηση των θεσμών της Δημοκρατίας.

Αποτέλεσμα αυτού του εγκληματικού σχεδιασμού είναι η απόπειρα αντιστροφής των ρόλων των ιδιοτήτων των κατηγορουμένων και υπόπτων σε καταγγέλλοντες, η στοχοποίηση εισαγγελικών λειτουργών και προανακριτικών υπαλλήλων που ανθίστανται στις έκνομες επιδιώξεις τους.
Σε αυτό το έργο βρήκαν συμπαραστάτη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποδεικνύεται πλέον ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να καλύψει τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία που εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης με τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, σε υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν εμβάσματα εταιρειών συμφερόντων του προς τη ναυλώτρια εταιρεία του πλοίου NOOR1 και τηλεφωνικές συνομιλίες του με εμπλεκόμενο στην υπόθεση την ώρα της σύλληψης της συμμορίας και της κατάσχεσης των ναρκωτικών.

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται να ταυτιστεί πλήρως με τον επιχειρηματία και παίρνει γραμμή από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει.
Ας απαντήσει πρώτα λοιπόν ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ποιο συγγενικό του πρόσωπο συστεγάζεται και συνεπιχειρεί με τον κ. Μαρινάκη;».