ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Στ. Κοντονής: Ο Μαρινάκης δεν είναι στο απυρόβλητο

Μία ημέρα μετά την κατάθεση νέας επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή από τη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση του Noor 1, ο υπουργός Δικαιοσύνης καταγγέλλει την αξιωματική αντιπολίτευση για επιχείριση αποσταθεροποίησης τη στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να ορίσει τον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση.
«Βρίσκονται σε περιδίνηση» λέει στην «Αυγή» της Κυριακής, μιλώντας στην Ειρήνη Λαζαρίδου και τον Σπύρο Ραπανάκη, ο Σταύρος Κοντονής, επισημαίνοντας παράλληλα τις «σχέσεις στοργής» που έχει αναπτύξει η Ν.Δ. με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.. και τη Χρυσή Αυγή.
Όσο για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει έρθει στο επίκεντρο με αφορμή τον έλεγχο που πραγματοποίησε η Οικονομική Αστυνομία σε εταιρεία συμφερόντων του, ο υπουργός Δικαιοσύνης διαμηνύει ότι «δεν είναι στο απυρόβλητο».
Ο Στ. Κοντονής αφήνει επίσης αιχμές κατά «δικαστικών κύκλων» που «μοιάζει να απαιτούν να υπάρξει αφωνία» σε όσους έχουν αντίθετη άποψη.