ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Φήμες για αλλαγές σε επιτελικές θέσεις σε Βήμα και ΝΕΑ

«Προς το παρόν Καρακούσης και Λάμψιας παραμένουν – αντίστοιχα, στο τιμόνι του “ΒΗΜΑτος” και των “ΝΕΩΝ”». Με αυτήν τη φράση απαντούν οι γνωρίζοντες για το ποιοι θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα τις δύο εφημερίδες του ΔΟΛ που πρόσφατα πέρασαν στην ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρουμε ότι οι δύο διευθυντές θα παραμείνουν στα πόστα τους… για αυτό άλλωστε και οι επισκέψεις τους στον Πειραιά – όπως έχουμε ξαναπεί, είναι καθημερινές πλέον.
Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αν ισχύσει κι εδώ το «Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού», πρόθεση .. των Πειραιωτών φαίνεται να είναι η ανανέωση των υπολοίπων επιτελικών θέσεων, δηλαδή των διευθυντών σύνταξης και των αρχισυντακτών.
Ήδη ακούγονται ονόματα δημοσιογράφων από την «Ελευθερία του Τύπου» τα οποία – σύμφωνα με κάποιες πηγές, προορίζονται για να αναλάβουν συγκεκριμένα πόστα στις δύο ιστορικές εφημερίδες.
- πηγή: enimerosi24