ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ευχαριστίες...

Να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση που άφησε έναν ολόκληρο κλάδο χωρίς ασφάλιστη, συνταξιούχους χωρίς επικουρικές και εργαζόμενους χωρίς μισθούς, καταργώντας εν μία νυκτί έναν πόρο του Ταμείου και χωρίς να διασφαλίσει άλλον πόρον, πέραν των κρατήσεων που γίνονται στους εργαζόμενους. Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού τους να ήταν ότι κανείς δεν θα βρεθεί να νοιαστεί για τους "αλήτες- ρουφιάνους- δημοσιογράφους", αντιθέτως δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα ευχηθούν να ψοφολογήσουν μια ώρα αρχίτερα, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Να ευχαριστήσουμε επίσης τις διοικήσεις του Οργανισμού που σφύριζαν ανέμελα, ενώ έβλεπαν την καταστροφή να έρχεται,..

θεωρώντας ότι "κάποια λύση θα βρεθεί στο παρά πέντε". Έχουμε φτάσει στο και πέντε και ακόμα κάποια παίζουν φτηνά παιχνίδια στην πλάτη των ασφαλισμένων.
Να ευχαριστήσουμε επίσης την εργοδοτική πλευρά για τα "όχι" της σε οποιαδήποτε λύση. Άλλωστε οι περισσότεροι δεν καταβάλλουν καν μισθούς, στο φάρμακο του εργαζόμενου θα κολλήσουν;
Να ευχαριστήσουμε επίσης τους ίδιους μας τους εαυτούς που αφήσαμε να διαρραγεί η σχέση μας με την κοινωνία και τώρα απορούμε για την αδιαφορία της.
Αύριο υπάρχει Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ και εκεί θα φανεί αν είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα (γιατί ανήκει στα αυτονόητα να είναι κάποιος ασφαλισμένος) ή είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

- από το facebook του Δημήτρη Σούλτα