ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Πρόεδρος η Αντωνιαδου, γραμματέας ο Καπάκος

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ εκλέχτηκαν με μυστική ψηφοφορία: Πρόεδρος η Μαρία Αντωνιάδου και Γενικός Γραμματέας ο Σταύρος Καπάκος. Οι υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Σχετικά η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων υπό τον τίτλο "ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια της ίδιας παρέας" αναφέρει:
"Τα είχαν συμφωνήσει πριν απο τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ. Έτσι, Μαρία Αντωνιάδου και Στ. Καπάκος πιάσανε τις δυο πρώτες καρέκλες στην ΕΣΗΕΑ. Εκείνη κολλητή του Σαμαρά, που κρεμάστηκε μόνη της και έγινε πριν δυο εβδομάδες.. πρόεδρος με 5 ψήφους. Εκείνος με Παπά στην Κυβέρνηση και ψάλτη τον Φίλη για να γίνει της διαπλοκής στην αγορά ενώ στην Αυγή και το Κόκκινο να γίνει του κόμματος.
Σήμερα όμως εκείνος την ψήφισε ως εκπρόσωπο της Κυβέρνησης του Σύριζα, κατά δήλωση του, στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για να πάρουν 6 ψήφους και οι δύο. Θα γινόταν, λέει, ταμίας και ο μικρός από τον Ant1 αλλά κάποιος τον έκοψε.
Ήρθε -επιτέλους-  η ώρα για το δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ από τα αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ που ζήτησε παραμονές εκλογών το προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ, για να εξοφλήσει φάρμακα παροχές και συντάξεις. Επειδή το δάνειο από τον ΕΦΚΑ δεν φτάνει ούτε για 3 μήνες.
Στην ΕΣΗΕΑ, είναι φανερό ότι επιτέλους τα βρήκαν Τσίπρας - Μητσοτάκης, παρόλο που τσακώνονται στη Βουλή για την Εξεταστική... Εκτός κι αν το deal στην EΣΗΕΑ δείχνει τίτλους τέλους για τον Καμμένο.
Το θέμα πάντως δεν είναι ότι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Η είδηση είναι ότι απλώς άργησε....
Προηγήθηκε βέβαια η ίδια συνταγή στον ΕΔΟΕΑΠ…
Με στάση πληρωμών που εν μέρει συνεχίζεται…….
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων "